Logistikchef till Carbomax

Ditt ansvarsområde
I rollen som Logistikchef ansvarar du för att leda, driva och utveckla enhetens tre medarbetare med tillhörande affärsprocesser som tillsammans hanterar över 100 000 ton i frakter per år. Gruppen jobbar med bil-, container- och sjöfrakter, tullhantering, materialflöde till och från våra 7 lager, hantering och rapportering av farligt gods och avfall, kundorder och inköp. Du ansvarar även för löpande verksamhetslednings- och miljöarbete i processen Logistik. Du jobbar i nära samarbete med dina medarbetare och övriga kollegor på såväl en operativ nivå som på en strategisk nivå. Du rapporterar till vår VD.  

Vem är du?
Vi söker dig som idag jobbar som ledare inom logistikområdet och har en högskoleutbildning inom logistik/ekonomi. Du har erfarenhet av upphandling av frakter, gärna inom området container- och sjöfrakter. Du har goda kunskaper i affärssystem, gärna M3 samt i Microsoft Office. Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift är andra kunskaper du har med dig in till oss. 

Din personlighet präglas av högt eget driv och att du får saker att hända. Du är strukturerad, kommunikativ och prestigelös samtidigt som du har en förmåga att få andra att lyssna på dina idéer och tankar. Ditt ledarskap kännetecknas av ett coachande och stöttande synsätt där du är duktig på att skapa god teamanda.  

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande tjänst i ett lönsamt företag med korta beslutsvägar där din insats verkligen gör skillnad. 

Placeringsort: Västerås

Låter detta intressant för dig?
Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan senast 25 november, urval och intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Anders Råberger hos Norén & Lindholm på 021 – 81 18 88.

Välkommen!