Logistiksamordnare till Carbomax

Carbomax växer och nu söker vi dig som vill vara en del i vår utveckling! Vi söker en Logistiksamordnare som är van att jobba självständigt och som trivs att ha många kontaktytor såväl internt som externt. Tjänstgöringsort: Västerås.

Du erbjuds Ett lönsamt bolag med mycket hjärta och humor och där dina kunskaper och erfarenheter kommer att värdesättas.

Ansvarsområden

I rollen som logistiksamordnare kommer du att:

  • Arbeta med inköp- och kundorderhantering
  • Initiera och bevaka utvecklingen inom processer för order och logistik
  • Beställa bil- och sjöfrakter inklusive tillhörande dokumentation och tullhantering kopplat till detta
  • Arbeta löpande med verksamhetslednings- och miljöarbete

Du kommer att vara en del av en grupp på idag fyra personer där alla hjälper alla. Teamarbete och öppen kommunikation är grunden till att din och teamets insats gör skillnad. Du får möjlighet att arbeta med hela logistikflödet.

Kvalifikationer Vi tror att du är utbildad högskoleekonom eller motsvarande alternativt flera års arbetslivserfarenhet inom logistik och erfarenhet av avtalsskrivning, bil, container- och båtfrakter. Du har god datakunskap och har erfarenhet av ett eller flera affärssystem. Meriterande är om du har arbetat i M3. Vidare ingår mycket kontakter med nationella och internationella kunder och leverantörer, vilket ställer krav på god förmåga att kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper Din personlighet är jätteviktig för oss. Vi söker dig som har en positiv livsinställning, nyfiken att lära nytt och är utvecklings- och målinriktad. Du är verkligen ambitiös och engagerad, med en vilja att ta eget ansvar och att driva dina processer. Du planerar, organiserar och prioriterar dina uppgifter på ett effektivt sätt. Din roll kommer innebära ett nära samarbete med nyckelpersoner inom övriga avdelningar, vilket förutsätter att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vidare så är du noggrann, prestigelös och trivs i ett högt arbetstempo med varierade arbetsuppgifter.

Välkommen till oss!

Carbomax AB levererar kolprodukter, ferrolegeringar och metaller till stålverk och gjuterier i norra Europa. Vi torkar, krossar, siktar, tillverkar och paketerar materialen i vår anläggning. Vi hjälper även kunderna att återvinna restprodukter från branschen för att begränsa miljöpåverkan och behovet av jungfruliga råvarorCarbomax AB står för flexibilitet, personlig kundservice, hög leveranssäkerhet och konkurrenskraftiga priser. Vi omsätter ca MSEK 1200 per år. Carbomax är idag 30 anställda. Läs mer på www.carbomax.se

Låter detta intressant för dig? Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan snarast, dock senast 1 september, urval och intervjuer sker löpande, så gör detta så fort som möjligt. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Anders hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Är du intresserad av tjänsten men saknar CV? Med endast mobilen kan du snabbt och enkelt påbörja din ansökan via vår snabbansökan. Visa ditt intresse så är chansen större att jobbet blir ditt!

Välkommen!

Läs mer och ansök här.